Modern weboldalak

Mi nem csupán weboldalakat fejlesztünk. Ezért hiszünk abban, hogy egy gyors és olcsó megoldással életben tudsz maradni. Gyorsan és olcsón készítjük el weboldaladat vagy webáruházadat. Így akár pár napon belül már jöhetnek is a megrendelések. 

Rövid határidős fejlesztéseink mellett folyamatosan figyeljük igényeidet, és a modern fejlesztési módzsretanoknak köszöntehően nagyon rövid időn belül már láthatóak lesznek a részeredmények és tesztelhetőek a különböző komponensek. Így bármikor változtathatunk rajta igényeidnek megfelelően.

Fő erényünk, hogy nem csak a weboldalad készítjük el, hanem domain és tárhelyet is szolgáltatunk mellé. Így tényleg csak hátra kell dőlnöd és várni az eredményt!

 

Munkafolyamat

A legnagyobb probléma napjainkban a jó szakember megtalálasa és betanítása. Ezt levesszük a váladról. Nálunk felkészült sok év tapasztalattal rendelkező kollégák állnak rendelkezésedre. 

Mi történik, ha szeretném igénybe venni a szolgáltatást?
Minden esteben egy felméréssel kezdünk. Megállapítjuk az igényeket és, hogy milyen feladatok várnank ránk. Csak ezután tudunk pontos ajánlatot adni, mint összegben, mint vállalási határidőben.
Mielőtt elkezdjük a munkát
A felméréseket és megállapodást követően, a szükséges jogokat megkapjuk és kollégánk a terveknek megfelelően elkezdi a munkát.
Hogy zajlik a munkafolyamat?

A szükséges feladatok időigényesek. Beletartoznak a fejlesztések, upgardek,  módosítások, új objektumok eljárások kialakítása, új komponensek teleptése, futtatása, stb. Időközben szükségesek esetleges leállások, amiket előre egyeztetni kell, hogy ne veszélyeztessük az üzletment folytonosságot.

Átadás folyamata

Amikor minden folyamat elvégézésre került és megtörtént az utolsó újraindítás, valamint a megrendelő elfogadta az elvégzett munkát, elvégzettnek tekintjük azt. Ezután az utókövetés és üzemeltetés következik, folyatatni kell munkát és üzemeltetni kell, hogy a napi hibák azonnal, vagy minél gyorsabban elhárításra kerüljenek. Ezért minden általunk fejlesztett szoftver után fél év ingyen support szolgáltatást adunk.  

Mit kapok még?

Weboldalunk mellé igény esetében domaint és tárhelyet is tudunk adni, így tényleg nincs más dolgod, mint hátradőlni és várni, hogy elkészüljön weboldalad.

Teljes folyamat

A teljes folyamatot lefedjük. Zöld mezős alkalmazás fejlesztéstől a korszerűsítésen át az üzemeltetésig bezárólag minden folyamatot elvégzünk és támogatunk. Legyen szó akár telepített vagy felhős adatbázisokról.

Miért mi?

Mert sok éves tapasztalattal rendelkező kollégák végzik az alkalmazások fejlesztését, üzemeltetését.

Teljesen responzív design

Alkalmazásaink teljes mértékben használhatóak mobilon és tableten is. Mivel leginkább felhős megoldásokat javaslunk így bármikor elérhetőek.

Roadmap & Strategy

Kitaláljuk, majd specifikáció alapján elkészítjük. Meghatározzuk a határidőket, tesztelési terveket és az átadást

egyedi szoftverfejlesztés

Testreszabott megoldásokkal segítjük vállalkozásodat a fejlődés útján. Igényeidet és elképzeléseidet szem előtt tartva tervezzük és készítjük el weboldalad.

Backend & API fejlesztés

Teljes háttérfolyamat fejlesztése. A 21. században fontos a kiváló és modern háttérfolyamat, hogy ki tudja szolgálni a frontend folyamatosan bővülő és fejlődö piacát.

Ügyfélcentrikus gondolkodás

Egyedi fejlesztéseink során az ügyfeleinket tartjuk szem előtt. Az igényekinek megfelelően készítjük el alkalmazásaikat.

Üzemeltetési támogatás

A weboldal, webshop elkészülte után sem hagyunk magadra. Teljeskörű támogatást adunk az általunk fejlesztett alkalmazásokra.

Érdeklődsz szolgáltatásunk iránt?

Ha úgy érzed, hogy ideje váltani a jövő felé, ne habozz keresni minket.
Ne feledd, egy rossz alkalmazás rossz munkafolyamatot eredményez!